De ce nu mai primesc elevii brașoveni gratuitate pe RATBV și sunt nevoiți să achite 15 lei…pentru că președintele CA primește 6467 lei LUNAR

În luna aprilie 2019, la propunerea liberalului Adrian Oprică, AGA a RATBV a hotărât ca președintelui Consiliului de Administrație să încaseze lunar o indemnizație de 6467 lei brut. Se pare că suma de 5200 lei, cât a fost până în aprilie, li s-a părut destul de mică celor din conducerea AGA.

Cei care și-au pus semnătura pe document sunt liberalii: Sebastian Bădulescu, Adrian Oprică, Șerban Todorică și Bogdan Năstase care este chiar președintele Consiliului de Administrație al RATBV.

Numai că, pentru această sumă, președintele participă la câteva ședințe pe lună, putand fi chiar una sau două. O sumă colosală pentru un român de rând, mai ales pentru unii părinți care sunt nevoiți acum să scoată bani din buzunar pentru transportul copiilor la școală.

Cu suma de 6467 lei ar putea fi scutiți de plata celor 15 lei lunar peste 430 de elevi…Dacă mai punem și indemnizația pe care o primesc și ceilalți membri CA, s-ar putea scuti de plata celor 15 lei aproape 1000 de elevi brașoveni. Numai că, oamenii de partid trebuie răsplătiți regește, doar nu trag degeaba în campaniile electorale.

Transilvania365 solicită tuturor consilierilor locali din Brașov să oprească dezmățul financiar de la instituțiile din subordinea Consiliului Local/Primăriei Brașov. Aceste indemnizații ar trebui să fie simbolice, nicidecum sume colosale, invidiate până și de parlamentari.

Precizăm ca de curând, la propunerea primarului George Scripcaru, în Consiliul Local s-a aprobat ca elevii să nu mai aibă gratuitate pe mijloacele de transport în comun și să plătească 15 lei lunar.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: