Coliziune între două vagoane de tren la Timișu de Jos. Traficul feroviar este blocat (FOTO)

Traficul feroviar este blocat de mai bine de o oră între Brașov și Timișu de Jos. Din primele informații, se pare că este vorba despre o defecțiune.

Trafic feroviar blocat în zona Timișul de Jos, km CF 158 + 100 m, pe firul 1- ruta Predeal-Brașov.
Ca urmare a unor defecțiuni tehnice la cuplajul celor două automotoare ale unui tren Regio-Călători 16033, ce circula pe ruta București Nord-Brașov.Traficul feroviar este blocat pe ruta Predeal-Brașov”, a spus Nadia Olaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Si Infotrafic a anuntat problemele de la Timisu de Jos.

“Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul feroviar este întrerupt pe magistrala 300, la kilometrul feroviar 158+100 de metri, localitatea Timișu de Jos, județul Brașov, după ce un tren cu 65 de călători, care circulă pe relația București Nord-Brașov, s-a defectat în mers (probleme tehnice la motor) între stațiile CF Predeal și Brașov.

Nu sunt persoane rănite, însă circulația feroviară este întreruptă în totalitate, ținând cont de faptul că în zonă se efectuează lucrări de reparații pe celălalt sens.

Se estimează ca circulația feroviară să se reia în 60 de minute”.

2 comentarii la „Coliziune între două vagoane de tren la Timișu de Jos. Traficul feroviar este blocat (FOTO)

 • 1 iunie 2020 la 6:50
  Permalink

  Și unde e coliziunea? (COLIZIUNE = CIOCNIRE VIOLENTA) Nu mai dezinformati!

  Răspunde
  • 1 iunie 2020 la 8:31
   Permalink

   Un vagon a intrat in altul. Consulta dictionarul! COLIZIÚNE, coliziuni, s. f. 1. Ciocnire violentă între două corpuri care se mișcă unul spre altul; izbire, lovire. u

   Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: