EXCLUSIV. 8, 1 hectare de teren din Poiana Brașov scoase la vânzare pentru aproape 10 milioane de euro. Toată PĂDUREA poate fi tăiată!

Incredibil! Un anunt imobiliar publicat pe cel mai cunoscut site de profil din Romania scoate la iveala faptul ca proprietarul a 8,1 hectare de teren in Poiana Brasov poate taia toata padurea de pe suprafata sa. Culmea este ca potrivit anuntului, terenul are PUZ, dar si Certificat de Urbanism. Terenul incepe din Poiana Mica, de langa parcarea nou construita si se intinde pana la Hotel Ruia. Pentru aceasta suprafata, propietarul cere suma de 9,7 milioane de euro. Anuntul de vanzare vine chiar in perioada cand in Brasov este deja un scandal pe tema distrugerii unui deal de pe Coasta Vacii, unde, un dezvoltator imobiliar intentiona sa construiasca blocuri. Desi pe acel teren vegetatia a fost rasa cu buldozerele timp de cateva saptamani, nimeni din Primaria Brasov nu a stiut sau s-au facut ca nu stiu. Si Politia Locala a aflat destul de tarziu despre lucrarile efectuate fara autorizatii.

 

Va oferim spre vanzare tren situat in Poiana Brasov in suprafata totala de 81,5ha ( 81500mp ), cu o suprafata construibila de 6.43ha ( 64300mp ). Terenul este dotat cu toate utilitatile ( canalizare, curent electric, gaz).

Terenul incepe din Poiana Mica, vis-a-vis de noua parcare etajata si este inconjurat prin partea stanga de Drumul Vechi pana la Hotel Ruia, iar prin partea dreapta este inconjurat de Drumul Poienii ( DN1E ). Este impartit in doua parcele, una de 23900mp, iar cealalta de 57600mp.

Terenul are PUZ, Certificat de Urbanism, iar ceea ce este foarte important este ca toata padurea se poate taia, mai putin tot ce inseamna marginea cu DN1E.

Utilităţi

  • Apa
  • Canalizare
  • Gaz
  • Curent

Alte detalii zonă

  • Amenajare strazi: asfaltate, pietruite
  • Mijloace de transport

Vecinătăţi

Hotel Ruia

Alte detalii preţ

Negociabil

Acte, avize

PUZ, Certificat Urbanism, Document taiere parte lemnoasa

9.780.000

EUR

Teren Poiana Brasov 81500mp ”, scrie in anuntul postat pe imobiliare.ro

One thought on “EXCLUSIV. 8, 1 hectare de teren din Poiana Brașov scoase la vânzare pentru aproape 10 milioane de euro. Toată PĂDUREA poate fi tăiată!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: