Examinare la Poliția Locală cu final penal! Și cu criminalist adus să reformeze instituția, la examinare tot au existat suspiciuni de fraudă

Șeful Poliției Locale Brașov, Nicolae Aldea,  a sesizat Poliția Municipiului Brașov cu privire la suspiciunile de fraudă de la examinarea polițiștilor locali. O plângere penală a fost depusă și la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov.

,,În urma analizei bazate pe declarațiile, verbale și scrise, date de participanții la organizarea și desfășurarea concursului, deși nu există probe directe care să conducă la concluzia existenței unor cazuri de fraudare a examenului, însă constatând că există unele suspiciuni rezonabile care ar putea genera o situație de neîncredere în corectitudinea concursului, directorul Poliției Locale Brașov a luat hotărârea de a sesiza organele de cercetare penală pentru efectuarea de verificări potrivit prevederilor legale”,a spus Nicolae Aldea, șeful Poliției Locale Brașov.

Culmea, primarul Allen Coliban și-a adus la primărie în urmă cu câteva luni un fost polițist criminalist, tocmai pentru a reforma Poliția Locală Brașov. Astfel, printr-o Hotărâre a Consiliului Local, s-a decis reorganizarea Poliției Locale. Printre altele, a avut loc și o examinare cu semne de întrebare, motiv pentru care s-au depus plângeri penale la Poliția Municipală și la Parchet.

Procedura de testare a angajatilor continua. In data de 9.03.2021, testarea angajatilor care, din motive medicale, nu s-au putut prezenta la examenele din data de 24-25.02.2021. In data de 10.03.2021 va avea loc concursul pentru postul de sef birou la Biroul de organizare misiuni monitorizare școli, iar în 25.03 testarea celorlalți angajati pentru posturile ramase libere.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: