Evenimente în Rasnov în perioada 1-3 Septembrie

  1. MECIUL OLD – BOYS ,

 BUCEGI RASNOV – CHIMIA RASNOV – editia a – V – a  

 

Vineri 1 Septembrie de la ora 18:00, va avea loc pe  stadionul de fotbal de pe Valea Cetatii,  meciul “Il CLASICO” de Rasnov , între echipele OLD-BOYS, Bucegi Rasnov – Chimia Rasnov!

Acest eveniment, meciul de fotbal OLD-BOYS a ajuns la a-V-a editie, iar in fiecare an  reuneste, intr-o disputa al prieteniei, toate fostele glorii care au evoluat de-a lungul timpului fie la Bucegi Rasnov sau Chimia Rasnov , si care stangeau sute sau chiar mii de specatori de fiecare data.

Înaintea acestui meci de fotbal , de la ora 17:30, va fi prezentată echipa și staful tehnic al CS Olimpic Cetate Rasnov pentru Liga 3 – Sezonul competițional 2017- 2018!

 

 

  1. DANCING MOUNTAINS – Editia a-V-a ( 1-2 Septembrie)


      Acest eveniment de muzica tehno (electronica) se va desfasura pe parcursul a 2 zile, unde vor fi amplasate 2 scene dedicate iubitorilor de acest gen de muzica.

Evenimentul va incepe vineri (1 Septembrie ) de la ora 20:00  in Cetatea Rasnov , unde muzica va canta pana la ora 7:00 dimineata, si va continua de la aceeasi ora la a 2 scena care se afla la Baza Cetatii Rasnov , in interiorul Campingului de langa Stadionul de fotbal.

Iata si  line-up-ul stabilit pentru aceste zile, de vineri până duminică, în această ordine, mai mult sau mai puțin: Praslea, Kozo, Dan Andrei, Costin Rp, Raltz, Dubtil, Lumieux, Vygo & Aleka, Andreea, Petre Inspirescu, Suciu, Cap, Tulbure, Mauss

– Cea mai deosebita surpriza in această ediție este că,prin participarea la acest eveniment, veți planta și un copac! Cu ajutorul primăriei Râșnov și Ocolului Silvic, fiecare bilet la festival înseamnă un nou copac care va fi plantat în primăvara viitoare! Și sămânța după sămânța, veți crea “pădurea munților dansatori”, ceva ce ne va umple sufletele și ne va face să simțim că am dat ceva înapoi naturii pentru locurile pe care ni le ofera pentru a petrecere niste momente de neuitat!

– Cea de-a treia parte a festivalului va fi dedicată sporturilor urbane, cu activități precum:

– skateboarding (cu sprijinul magazinului Flava)
– breakdance ( Breakin ‘Battle)
– kendama (Sweets Kendama)

Toate aceste activități urbane se vor desfășura sambata (2 Septembrie), in intervalul 12:00-22:00 , la Baza olimpica pentru Sporturile de Iarna.

 

 

 

 

 

 

 

  1. Festivalul „ZUP la Rasnov” – Editia a – IV – a ( 2-3 Septembrie 2017)

 

Aceast eveniment este dedicat mancarii traditionale a rasnovenilor, iar prin organizarea acestui eveniment ne dorim sa facem cunoscuta aceasta reteta si turistilor care ne viziteaza.

Zupul reprezintă o mâncare tradiţională zonei Râşnovului pe care saşii obişnuiau să o consume când mergeau la muncile câmpului. Zupul este o tocăniţă pe bază de cartofi, ceapă şi slănină, aceasta fiind principalul ingredient al zupului, însă reţeta originală a fost de-a lungul timpului îmbunătăţită şi modernizată.

Ca în fiecare an, prima zi ( 2 Septembrie – Sambata)  va fi dedicată “probei impuse”, în cadrul căreia concurenţii au de gătit cu ingredientele alese de către juriu şi organizatori, aceleaşi pentru toate echipele. A doua zi ( 3 Septembrie – Duminica) , fiecare dintre din cei înscrişi la start vor veni cu ingredientele de acasă, în cadrul “probei libere”.

 

 

  1. CUPA CETATE RASNOV la Biatlon – editia a – 3 – a   – copii si cadeti (masculin si feminin) 1-3 Septembrie 2017

 

Concurs national cu participarea turutor cluburilor sportive din tara, se desfasoara pe parcurul a 3 zile (1-3 Septembrie), pe Valea Carbunarii:

1 Septembrie – Vineri  – antrenament oficial si sedinta ethnic

2 Septembrie – Sambata – proba individuala masculin si feminin  pe 4 categorii

3 Septembrie  – Duminca – probe stafeta pe echipe si festivitatea de premiere.

In total la acest eveniment vor participa in jur de 100 de sportivi.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: