Europarlamentarul Rareș Bogdan uită din ce partid face parte și reacționează în cazul românilor care s-au revoltat la o fermă de sparanghel din Germania

Europarlamentarul Rareș Bogdan a reacționat după ce mai mulți români s-au revoltat la o fermă de sparanghel din Germania. Aceștia sunt nemulțumiți de condițiile de muncă, dar și de banii oferiţi de către fermier şi susţin că le sunt reţinute buletinele şi nu mai primesc mâncare.

”Daca tot au fost trimisi, transportul lor trebuia asigurat exclusiv cu flota nationala Tarom (avioanele stau la sol pe Otopeni), asa au platit biletul de 280 eur DUS doar (!!!!) catre Luftansa si GermanWings si nu catre compania noastra nationala, trebuia negociat la sange un contract de minim 2500 de eur/luna garantat de catre Min Muncii din Germania, trebuiau sa le fie garantate serviciile medicale si siguranta sanitara si conditiile de locuire…… dar…… nu mai zic nimic, iarasi voi fi considerat rautacios si prea patriot. Tac. Pentru moment. Rabdarea mea are si ea limitele ei insa”, a scris pe facebook Rareș Bogdan.

Însă, europarlamentarul uită probabil în ce partid se află și cine este la GUVERNARE. PNL l-a propulsat la Bruxelles și tot acesta este partidul care conduce România de jumătate de an.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: