Europarlamentarul Rareș Bogdan atacă peste tot ”penalii” , dar nu îi vede și pe cei din PNL Brașov

Oare cum poți să strigi în gura mare că ești împotriva penalilor, că aceștia nu au ce căuta în funcții publice, dar să ai la tine în partid foarte mulți și să nu iei nicio măsură? Poate răspunde europarlamentarul Rareș Bogdan, cel care tună și fulgeră zilnic împotriva penalilor, bineînțeles, nu și împotriva ”penalilor” din PNL.

Dacă nu știe nimic despre Brașov și despre problemele liberalilor cu legea, Rareș Bogdan poate afla simplu de pe portalul instanțelor. Numai la Consiliul Județean dacă va căuta, ar găsi 4 aleși județeni cu probleme ”penale”. Culmea, cap de afiș este Adrian Gabor, vicepreședintele instituției. Liberalul a fost prins băut la volan. Potrivit anchetatorilor, vicepreședintele CJ ar fi avut peste 2 la mie alcoolemie, adică omul era băut bine și ar fi putut provoca o tragedie. În acest caz nu există varianta că nu era băut, testele au demonstrat clar acest lucru. Cu toate că există un dosar pe numele lui, liberalul stă bine merci pe funcția de conducere, fără nicio problemă. Rareș Bogdan nu îl deranjează, na, este de la PNL, nu se pune. Nici Ludovic Orban nu pare preocupat de acest aspect, deși, la fel ca și Rareș Bogdan, vorbește peste tot de ”penali„, dar pe ai lui nu-i vede… Atunci, cum să-i crezi pe acești oameni că vorbesc serios?

Lista de la CJ continuă. Un alt consilier judetețean a fost condamnat deja cu suspendare pentru un accident mortal.  Nici el nu a stat deoparte de politică, iar PNL l-a trimis în Consiliul Județean Brașov, deși toți din conducerea PNL cunoșteau cazul.

Alți doi consilieri județeni sunt cercetați pentru acte de corupție. Nici la Consiliul Local lucrurile nu stau mai bine. Un consilier local este cercetat într-un dosar al DNA.

La fel și primarul George Scripcaru, omul care la alegerile europarlamentare s-a urcat pe scenă alături de Rareș Bogdan. Primarul  este cercetat în mai multe dosare penale pentru acte de corupție. Să reamintim că PNL l-a susținut public pe primarul George Scripcaru.

Poate află totuși și Rareș Bogdan, cu mențiunea că, la Brașov, doar LIBERALII din Consiliul Local și Consiliul Județean Brașov au probleme cu legea, niciun alt partid nu are consilieri cercetați sau condamnați.

Să vedem, va fi la fel de înverșunat împotriva penalilor din Brașov sau îi vede doar pe cei de la alte partide, nu și pe ai lui…

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: