Eurodeputatul PSD Răzvan Popa: Klaus Iohannis, președintele care blochează țara

Blocarea rectificării în CSAT – o nouă dovadă a asemănărilor dintre Klaus Iohannis și Traian Băsescu. Eurodeputatul PSD Răzvan Popa susține că decizia președintelui de a bloca rectificarea bugetară în Consiliul Suprem de Apărare a Țării arată o nouă asemănare între acesta și Traian Băsescu.

”La fel ca Traian Băsescu, și președintele Iohannis pare să fie un adept al blocării acțiunilor guvernamentale. Decizia de astăzi este total nejustificată și periclitează aplicarea unor măsuri necesare, urgente, așa cum sunt despăgubirile pentru crescătorii de porci, banii pentru medicamente, tratamente pentru bolnavii de cancer, alocații, pensii și salarii.

Comportamentul președintelui Iohannis, de a bloca tot ce vine de la Guvern, din motive politice, este demonstrat chiar și de statistică. Președintele Iohannis a atins un record în privința numărului de sesizări la CCR.

Vorbim despre peste 40 de sesizări, prin urmare de o pondere foarte ridicată a sesizărilor la CCR, în acțiunile sale politice. Doar Traian Băsescu mai are peste 30 de sesizări la Curte, dar în două mandate. Este un comportament conflictual similar al actualului și fostului președinte, comportament demonstrat și de acțiunea de astăzi” susține Răzvan Popa.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: