Eurodeputatul PSD Răzvan Popa: Dublă măsură a liderilor dreptei europene față de România

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa consideră că afirmațiile făcute de liderul liberalilor din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, cu privire la protestele ”vestelor galbene” din Franța confirmă, dacă mai era nevoie, dubla măsură a partidelor europene de dreapta, în raport cu România. Guy Verhofstadt a calificat protestatarii francezi ca fiind ”un grup de vandali”.

”Prin afirmațiile sale, Guy Verhofstadt nu face decât să ne confirme dubla măsură a liderilor europeni de dreapta, față de România. Același lider liberal, în mod repetat, a lăudat protestele din România. La fel ca și prietenii săi din PPE, precum Manfred Weber, un politician extrem de vocal când vine vorba de țara noastră, dar foarte tăcut cu privire la ce se întâmplă în Franța. De fapt, toate figurile marcante ale dreptei europene au acest tip de atitudine.

Eu nu comentez ce se întâmplă în Franța. Este treaba Franței să își rezolve problemele. Așa cum este, cred, și treaba României să își rezolve chestiunile interne, fără a se raporta în aceste demersuri la pozițiile unor lideri europeni incapabili de a fi consecvenți cu ei înșiși. Dubla măsură a acestor politicieni este cât se poate de evidentă când vine vorba de România” a declarat Răzvan Popa.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: