Este bun sau rau regulamentul privind circulatia mijloacelor de transport in Municipiul Brasov?

Fostul ministru de Finante Gheorghe Ialomitianu considera ca regulamentul privind circulatia mijloacelor de transport in Municipiul Brasov aprobat de Consiliul Local a produs nemultumire in randul brasovenilor.

“Regulamentul privind circulatia mijloacelor de transport in Municipiul Brasov aprobat de Consiliul Local la propunerea Primariei Brasov va produce mai mult rau decat bine. La aceasta concluzie au ajuns oamenii de afaceri, salariatii care lucreaza la firmele de pe raza Municipiului Brasov si reprezentantii institutiilor de cultura. Potentialul cultural-turistic din Municipiul Brasov va fi valorificat la un nivel mult mai redus in urma aplicarii acestei decizii. Si bugetul Primariei Brasov va fi afectat avand in vedere efectele negative asupra mediului de afaceri si locurilor de munca din sectorul privat. Primaria Municipiului Brasov nici in acest moment nu are o situatie financiara buna.
Din continutul regulamentului rezulta ca beneficiarul principal este o entitate economica unde Primaria Brasov este actionarul principal. Cea mai buna solutie ar fi suspendarea Regulamentului privind circulatia mijloacelor de transport pana la elaborarea unui studiu care sa tina cont de factorii economici, sociali, culturali si de mediu. Acest studiu ar trebui prezentat brasovenilor in vederea luarii celei mai bune decizii pentru acestia”, scrie pe contul sau de facebook, Gheorghe Ialomitianu.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: