Equatorial lanseaza la Brasov proiectul INTRAPRENOR – abilitatile manageriale ale secolului XXI

Equatorial lanseaza miercuri, 24 octombrie 2018, la Kronwell Hotelprogramul GRATUIT de training “INTRAPRENOR – abilitatile manageriale ale secolului XXI” special conceput pentru manageri, antreprenori, sefi de echipa si supervizori.

In 24 octombrie va fi prima zi de curs (cu tema “Mediul de afaceri”), urmand alte 3 zile, dupa cum urmeaza:

  • 27.11.2018 – Managementul echipei
  • 08.02.2019 – Managementul strategic
  • 22.03.2019 – Managementul schimbarii

In contextul mediului de afaceri actual, in care schimbarea permanenta si provocarile neincetate sunt la ordinea zilei, organizatiile au nevoie de o viziune spre care sa se indrepte si de o cultura organizationala care sa o sustina.

Obiectivul general al proiectului: Cresterea numarului de angajati din regiunile Centru, Vest, Nord-Vest, Nord Est, Sud-Est si Sud-Muntenia, care beneficiaza de instrumente, metode, practici standard de management al resurselor umane si de conditii de lucru imbunatatite in vederea adaptarii sustenabile pe termen lung a activitatii la dinamica sectoarelor economice cu potential competitiv identificate conform SNC/ domeniilor de specializare inteligenta conform SNCDI.

Proiectul este dedicat tuturor sectoarelor prioritate, cu accent pe sectoarele: Procesarea alimentelor si bauturilor, Tehnologia informatiilor si telecomunicatii, Industria auto si componente, Industrii creative.

Rezultatele proiectului vizeaza atat derularea unei campanii de constientizare a angajatorilor din sectoarele economice cu potential competitiv conform SNC si din domeniile de specializare inteligenta conform SNCDI, cat si îmbunatatirea competentelor antreprenoriale a 380 de manageri/antreprenori prin participarea la cursuri de formare profesionala, imbunatatirea abilitatilor manageriale a 25 de angajati din departamentele de resurse umane prin participarea la cursuri de formare profesionala, acordarea de sprijin in vederea elaborarii/revizuirii/adaptarii planificarilor strategice a 55 de intreprinderi.

Trainerii Equatorial vor oferi suport si feedback constant pe durata cursului, asigurand participantilor o experienta memorabila, care sa ii inspire si sa ii provoace intelectual. In cazul IMM-urilor ii va ajuta la dezvoltarea/revizuirea unei planificari strategice concrete, pe termen lung.

Atat cursul, cat si accesul la 2 platforme online special create pentru pentru testarea si aplicarea cunostintelor dobandite sunt GRATUITE.

Pentru a se inscrie la eveniment, doritorii sunt rugati sa completeze formularul de inscriere, care poate fi gasit aici: https://equatorial-intraprenor.ro/inscrie-te/

Pentru mai multe detalii despre evenimentul de la Brasov, dar si despre evenimentele viitoare din Timisoara, Cluj, Pitesti, Constanta si Iasi, puteti accesa site-ul Equatorial Intraprenor: https://equatorial-intraprenor.ro

Equatorial este o companie de invatare prin joc, cu capital romanesc, detinuta de Bittnet Systems in proportie de 25%, specializata in dezvoltarea de solutii inovative folosind tehnologia pentru aplicarea si testarea cunostintelor dobandite.

S.C. EQUATORIAL GAMING SA implementează pe o perioada de 12 luni, 13.06.2018 – 12.05.2019, proiectul „INTRAPRENOR – abilitatile manageriale ale secolului XXI”, cod SMIS 117364, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020, conform contractului POCU/227/3/8/117364. Valoarea totala a proiectului este de 2,046,197.80 lei, avand o cofinantare din partea Uniunii Europene de 1,943,886.92 lei, echivalenta cu 95% din valoarea eligibila aprobata.

Date de Contact Beneficiar: Str. Cezar Bolliac, Nr.8, Sector 3, Bucuresti, Telefon: 0374910999, email: office@equatorial.ro, website: https://equatorial-intraprenor.ro

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: