Elevii de la Colegiile “Dr. Ioan Meșotă” si “Unirea, donații din suflet!

Este binecunoscut faptul că luna decembrie este destinată faptelor mărețe, caritabile, intrucât luna a douăsprezecea este considerată cea a cadourilor.  Pentru a intra mai bine in atmosfera sarbatorilor de iarna, atât elevii “ Colegiul National Dr. Ioan Meșotă”, cât și cei ai “ Colegiul National Unirea” au avut  ideea organizarii unor spectacole cu scop caritabil. Astfel, pe data de 10 decembrie , la Sala Patria din Brașov , meșotiștii au fost implicați într-un spectacol și au prezentat diferite momente artistice din dorința de a ajuta un codlean , care avea nevoie neapărat de tratament în urma unei paralizii . Prețul biletului a fost 20 de lei , iar toți banii adunați au fost donați către cetățeanul codlean.

 

Spectacol caritabil si la Sala Patria

 

Elevii nu s-au oprit aici si s-au pregatit cu un nou spectacol caritabil, care va avea loc luni , 18 decembrie , la ora 14:30 la Sala Patria. Cei care au organizat acest eveniment au fost elevii de la “ Colegiul National Unirea”, ajutati de cei de la “Colegiul National Dr. Ioan Meșotă”. Prețul unui bilet este de 15 lei, poate fi achiziționat de la liceul Meșotă , iar banii strânși în urma vânzărilor biletor vor fi donați spre asociația “ Copiii de Cristal” , asociație destinată copiilor cu autism. Această asociație a fost creată din dorința si necesitatea de a le oferi copiilor cu autism, asistență și terapie specializată, servicii care, din păcate, lipsesc din asistența publică garantată de statul român.

 

Targ de Craciun “ Dă un zâmbet Craciunului tău!”

 

De asemenea , cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun , Consiliul Elevilor Meșotiști a organizat un târg de Craciun numit “ Dă un zâmbet Craciunului tău!” . Acesta va avea loc la “ Colegiul National Dr. Ioan Meșotă” , in 22 decembrie și este destinat celor din cadrul liceului.  Târgul consta în vânzarea de confecții, dulciuri, ciocolată caldă și multe alte lucruri specifice sărbătorilor . Elevii vor prezenta un program artistic. Banii adunați vor fi donați către asociația “ Bucuria Darului” al cărei motto este “ Împreună înmulțim bucuria!”

Elevii  din Brașov poarta în suflet dorința de a fi generosi, mai sensibili si mai buni, in special acum, in prag de sarbatori.  Cu siguranta, avem cu totii multe de invatat de la acesti “copii” minunati!

 

 

Denisa-Mihaela MARICIUC

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: