Elevii de ”AUR” ai Brașovului! Șaguniștii câștigă medalii după medalii (FOTO)

Șaguniștii brașovenii și-au trecut din nou medalii în palmares.  ”E vremea bilanțului și pentru chimiștii noștri și constatăm că au avut un an rodnic. De la faza națională a Olimpiadei de Chimie, patru dintre șaguniști s-au întors cu medalii! Se cuvine să-i felicităm pe copii și pe profesorîi lor îndrumători!”, scrie pe pagina oficială a Colegiului Național Andrei Șaguna Brașov.

De asemenea, nu trebuie uitate nici medaliile de aur, argint și bronz obținute la concursul internațional de programare ACSL.

Multe felicitări șaguniștilor pentru cele două medalii de aur, una de argint și două de bronz obținute la concursul internațional de programare ACSL !
– Serenus DRAGOȘ, clasa a XII-a B – medalie de Aur;
– Dominic Ioan SATNOIANU, clasa a X-a B – medalie de Aur;
– Casian Sebastian CHIRIAC, clasa a X-a A – medalie de Argint;
– Radu Andrei VAIDA, clasa a XII-a B – medalie de Bronz;
– Robert BRÎBNDEA, clasa a X-a B – medalie de Bronz.
Felicitări tuturor celor 23 de elevi ai colegiului, calificați la faza finală a acestui concurs în anul școlar 2020-2021!
ACSL (American Computer Science League) este unul dintre cele mai longevive concursuri de programare, lansat inițial ca un concurs regional în 1978 în New England, SUA, la niciun an după comercializarea primelor calculatoare personale la scară largă.
Concursul a căpătat rapid o mare amploare, mai întâi la nivelul Statelor Unite ale Americii și apoi la nivel internațional.
Colegiul Național Andrei Șaguna se află la a 19-a participare la acest concurs, a cărui finală se ținea de regulă față în față, în Statele Unite ale Americii, finală la care, cu foarte mici excepții, elevii șaguniști au fost prezenți.
Anul de față (ca și cel anterior, de altfel) fiind unul mai aparte, concursul a avut loc online. Pe lângă fotografiile cu toți elevii finaliști și cu cei 5 medaliați de anul acesta, vă propunem o retrospectivă a ultimilor ani ai acestui concurs”, au scris pe facebook
reprezentanții Colegiului.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: