Elev reținut pentru trafic de droguri într-un club din Brașov

Polițiștii de combaterea criminalității organizate continuă acțiunile pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

 Având în vedere atribuțiile specifice precum și obiectivele stabilite la nivelul Poliției Române pentru anul 2018, polițiștii specializați din cadrul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate – Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, sub coordonarea procurorului din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Brașov, au organizat o acțiune pe raza municipiului Brașov pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului ilegal de droguri.

În cadrul acestor activități, într-un club de pe raza municipiului Brașov au fost identificate mai multe persoane în posesia cărora au fost depistate droguri de risc și de mare risc. Persoanele au fost prezentate procurorului care a dispus începerea urmăririi penale față de patru dintre acestea iar față de una (elev în cadrul unui liceu de pe raza mun. Brașov) s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. În sarcina lor s-a reținut comiterea de infracțiuni prevăzute în Legea nr. 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

 

În baza datelor obținute, în perioada următoare vor fi desfășurate acțiuni similare în alte cluburi de raza municipiului Brașov în vederea identificării persoanelor implicate în acest gen de activități și  descurajarea acestui fenomen.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: