El este ”creierul” din Primăria Brașov!

Primaria Brasov sufera destul de mult la partea de management, drept dovada fiind lipsa proiectelor mari. Daca alte orase din tara au autobuze electrice, stadioane noi, aeroport, spitale, colectare selectiva a gunoiului, evenimente culturale, la Brasov toate acestea lipsesc din cauza conducatorilor din administratia locala. De exemplu, primarul George Scripcaru are 4 mandate in fruntea orasului. Alti primari cu mandate mai putine au reusit proiecte si investitii mari, la Brasov au iesit in evidenta doar dosarele penale de coruptie.

In ultimul an, administratia locala a inceput totusi sa iasa cate putin in evidenta, mai mult cu proiecte copiate de la altii, dar a inceput macar sa faca niste pasi. Potrivit mai multor angajati din Primaria Brasov,  responsabil de aceste schimbari ar fi viceprimarul Laszlo Barabas. Avand experienta administrativa, aceasta a inceput sa miste lucrurile la nivelul Primariei Brasov. Multi sustin ca viceprimarul ar fi de faptul ”creierul” administratiei locale, iar primarul i-ar urma sfaturile. Este cunoscut faptul ca George Scripcaru este un politician si cam atat, nu are pregatirea necesara pentru a pune in aplicare proiecte mari ce tin de administratie. Drept dovada sunt si cele 3 dosare importante de coruptie de la DNA.

De altfel, multa lume il lauda pe viceprimarul Laszlo Barabas pentru seriozitatea sa in ce priveste munca administrativa. Nu ar fi exclus ca in cei 2 ani pana la alegerile locale viceprimarul sa creasca foarte mult avand in vedere ca este ”creierul” Primariei Brasov. Acesta ar putea sa candideze pe viitor la functia de primar avand in vedere ca este cel ”vinovat” de proiectele derulate in ultimile luni. Chiar daca primarul George Scripcaru iese cu declaratii si isi face imagine la fiecare proiect derulat de Primaria Brasov, in spate stau de fapt cu totul alti oameni, care nu au nicio legatura cu primarul, ci doar exista o alianta pentru perioada celor 4 ani de mandat.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: