El este agresorul care a atacat un bătrân cu cuțitul (VIDEO,FOTO)

Barbatul care a atacat un batran cu cutitul a fost prins si incatusat. Astazi, agresorul a fost arestat preventiv si isi va petrece urmatoarele 30 zile in arestul IPJ Brasov. Tanarul are 22 de ani si este din Rasnov.  In trecut a mai fost cercetat pentru furturi marunte, pe cand era minor, dar nu a mai fost condamnat.

In urma activitatilor investigative specifice desfasurate de politistii brasoveni, sub  coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov, persoana banuita de comiterea faptei de tentativa de omor a fost identificata, in cursul acestei zile, in judetul Vrancea. In baza datelor furnizate de politistii din Brasov, colegii din judetul Vrancea l-au depistat pe barbat. Activitatile specifice continua, sub coordonarea procurorului de caz, in vederea probarii vinovatiei si tragerii la raspundere penala”, a spus Ionut Marin, purtatorul de cuvant al IPJ Brasov.

Reamintim faptul ca in urma cu 2 zile un batran a fost atacat cu cutitul. Totul s-a petrecut pe Bulevardul Grivitei din Brasov. Norocul victimei a fost ca in zona s-a aflat Laura Papuc, o angajata de la ISU Brasov care i-a acordat primul ajutor.


Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: