Ei sunt parlamentarii PSD care vă vor reprezenta în următorii 4 ani

În cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi, au fost prezentați parlamentarii PSD care îi vor reprezenta pe brașoveni în următorii patru ani. Este vorba despre senatorii Marius Dunca și Marius Toanchină și deputații Ana Loredana Predescu și Marian Rasaliu. Aceștia au ținut să le mulțumească cetățenilor județului pentru susținere și votul de încredere acordat.

”Vreau să mulțumesc brașovenilor pentru încrederea acordată. Este un vot care ne onorează, dar, în același timp, ne responsabilizează. Îmi asum un angajament în mod direct față de brașoveni, îmi doresc enorm să pot să aduc o schimbare vizibilă în privința nivelului de trai. Nu va fi un mandat ușor. Va fi nevoie de măsuri de recuperare pentru tot ce s-a pierdut, mă refer la mediul de afaceri, HoReCa, educație ” a declarat deputatul Ana Loredana Predescu.

”În toți cei patru ani de mandat care urmează nu vom face altceva decât să ne gândim la brașoveni. Așa cum am mai spus, am un proiect extrem de important, Spitalul Regional din Brașov. Voi depune toate eforturile pentru ca brașovenii să aibă parte de el. De asemenea, educația copiilor este un alt domeniu foarte important. Școlile trebuie redeschise, bineînțeles, treptat. Mediul de afaceri, care este motorul economiei, trebuie să funcționeze din ce în ce mai bine.” A declarat deputatul Marian Rasaliu.

”Vă mulțumesc din suflet, dragi brașoveni și dragi făgărășeni pentru votul de încredere și de responsabilizare pe care ni l-ați acordat! Din acest moment, s-a epuizat etapa promisiunilor electorale și intrăm în etapa materializării acestora. Vom duce la bun sfârșit programul de guvernare al PSD. Criza politică continuă, este nevoie de multă înțelepciune, mult tact în definitivarea noului Guvern.” A declarat senatorul Marius Toanchină.

”Colegii mei au vorbit despre asumare, despre responsabilitate. Nu am dezamăgit nici data trecută, nu o vom face nici acum. Dacă tot vorbim de promisiuni, am promis în campanie că îmi voi da demisia în ultima zi de mandat, mi-am înregistrat demisia, pentru a nu beneficia de pensie specială. Totodată, mi-am pierdut și calitatea de chestor al Senatului.
Nu putem vorbi însă de onoare când vine vorba de cei aflați la guvernare și de președintele Iohannis. Înainte de alegeri, Iohannis și Orban spuneau zilnic că au nevoie, rapid, de un nou Parlament și un Executiv condus de PNL, pentru a putea rezolva problemele românilor. De aceea, alegerile erau necesare chiar și în plină pandemie! Ce au făcut după alegeri? Orban a demisionat, lăsând țara de izbeliște, Iohannis continuă Jocurile de Putere, fiind purtătorul de cuvânt al PNL, iar liderii PNL și USR-PLUS se bat pe împărțirea funcțiilor.
Și-a dorit Parlamentul Lui, Guvernul Lui și puterea prezidențială. Cetățenii au înțeles însă, iar PSD a obținut locul I la alegeri. Noi trebuia să ne desemnăm premierul și să implementăm programul de guvernare. Singura soluție – dată de români de altfel, prin vot – este desemnarea unui premier de la PSD, în persoana dlui dr. Rafila, un real specialist în sănătatea publică, cu vastă experiență managerială. De cealaltă parte, propunerea lor de premier este Florin Cîțu, cel care a îngropat în datorii România. Mai țineți minte joaca cu nominalizarea lui Florin Cîțu care, înaintea ședinței de investitură, a fugit din Parlament? Propunerea celor de la USR este Dacian Cioloș, cel care a atras 0 fonduri europene, ”premierul 0”.
Observăm o luptă nu pentru români, nu pentru proiecte, nu pentru mediul de afaceri sau sănătate, ci o luptă pentru funcții, pentru ciolan, pentru buzunarul lor. Nu vă vom dezamăgi, ne vom lupta pentru copiii, parinții, bunicii noștri și pentru siguranța zilei de mâine! ” a concluzionat senatorul Marius Dunca.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: