Ei sunt candidații lui Veștea la Consiliul Județean: 2 condamnați penal și 3 cercetați, dintre care 2 pentru acte de corupție

Toate partidele mari din România au înțeles că s-a dus vremea în care pe listele electorale figurau persoane certate cu legea, condamnate sau cercetate. La Brașov, excepție a făcut PNL care are pe lista de la Consiliul Județean nu doar unul sau doi candidați cu probleme, ci cel puțin 5. Culmea tupeului este că unul dintre ei este și vicepreședinte al Consiliului Județean, adică reprezintă CJ-ul în relația cu alte instituții… chiar dacă a condus băut autoturismul primit de la locul de muncă. Pentru asta plătesc taxe și impozite brașovenii, ca unii dintre aleșii județeni să meargă la băut cu mașina instituției.

Adrian Gabor-trimis în judecată pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice(peste 2 la mie, adică omul era pericol public)

Mihai Donțu-condamnat definitiv la închisoare cu suspendare pentru un accident mortal

Liviu Cocoș-condamnat definitiv pentru abuz în serviciu

Vasile Ungureanu-cercetat pentru acte de corupție

Dragoș Crăciun-cercetat pentru acte de corupție

PNL este singurul partid care are candidați cercetați sau condamnați penal. Dacă celelalte partide au înțeles și au făcut curățenie în partid, PNL Brașov merge cu aceleași personaje controversate. Nu este ilegal, corect, dar vorbim și de moralitate. Când ai greșit, corect este să dispari din viața publică o perioadă. Trist este si ca cei mai mulți dintre ei nu au ieșit cu nimic în evidență pe perioada mandatului de 4 ani.

 

2 comentarii la „Ei sunt candidații lui Veștea la Consiliul Județean: 2 condamnați penal și 3 cercetați, dintre care 2 pentru acte de corupție

 • 21 septembrie 2020 la 18:51
  Permalink

  aroganta si dispret fata de oamenii onesti ! acesti indivizi jalnici,demni de toata mila au impresia ca sint imuabili in aceste functii si li se cuvin pe viata ; aceasta siguranta de sine persiflanta si dispretuitoare este revoltatoare si o jignire la adresa bunului simt !

  Răspunde
 • 22 septembrie 2020 la 8:29
  Permalink

  Iar celălalt candidat al PNL, eternul Scripcaru, are și el mai multe dosare penale în curs în frunte cu furtul pe față al celor 4 mașini de lux noi-nouțe, din banii prostimii – celebrul dosar Skoda.

  Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: