Ecologizare ALDE între Râșnov și Predeal

Implică-te în colectarea selectivă!

Președintele ALDE Brașov, domnul Stelian Victor Fedorca, împreună cu 40 de membri ALDE au participat vineri, 11 mai, la o acțiune de colectare a deșeurilor pe drumul care face legătura dintre stațiunile Râșnov și Predeal. Au fost colectate circa 500 kg de deșeuri de pe marginea drumului.

Acțiunea face parte dintr-un program promovat de către Partidul Alianța Liberalilor și Democraților la nivel național, inițiat de doamna viceprim-ministru Grațiela Leocadia Gavrilescu și are ca scop atât conștientizarea populației privind necesitatea colectării selective a deșeurilor, cât și respectul pentru natură și tot ce ne înconjoară.

„În primul rând, avem datoria morală față de generațiile viitoare să păstrăm mediul înconjurător. De asemenea, este foarte important ca prin astfel de acțiuni de ecologizare să dăm un exemplu tinerilor, făcându-i astfel să respecte natura. Acțiunile ALDE Brașov nu se vor opri aici, vom continua și în alte zone ale județului, bineînțeles cu implicarea tinerilor din organizație”, a declarat președintele interimar ALDE Brașov, Stelian Victor Fedorca.  

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: