Ecologistii din Rasnov si-au ales noua conducere (GALERIE FOTO)

Vineri, ecologistii din Rasnov si-au ales noua conducere. Daniel Diaconu a ramas in continuare presedinte al Organizatiei PER Rasnov, iar Paul Dascalu, prim-vicepresedinte.  De asemenea, au fost desemnati prin vot vicepresedintii si cenzorul organizatiei. Alegerile interne de la Rasnov au fost supervizate de doi lideri judeteni, mai exact, consilierul judetean Ionel Spinean si consilierul local Petrica Mogan.

Ma bucur ca am fost ales din nou sa conduc destinele Partidului Ecologist Roman, filiala Rasnov. Am demonstrat de-a lungul timpului ca sunt un om corect, de cuvant, care se tine de promisiuni. Acest lucru a contat in alegerile interne. Am format o echipa frumoasa la Rasnov si vreau sa crestem si mai mult”, a declarat Daniel Diaconu, presedintele PER Brasov.

Consilierul judetean, Ionel Spinean, considera ca Daniel Diaconu este cel mai potrivit pentru presedintia partidului. ”Era firesc sa fie ales presedinte avand in vedere ca este un om care a facut treaba in orasul Rasnov, atat pe plan politic, cat si administrativ. Avem oameni in Consiliul Local care se implica in rezolvarea problemelor pe care le au cetatenii. Eu nu il vad doar ca presedinte al partidului, ci si ca primar al Rasnovului”, a spus Ionel Spinean, vicepresedinte al PER Brasov.

Noul presedinte, pregatit pentru Primaria Rasnov

Organizatia Partidului Ecologist Roman(PER) se pregateste pentru alegeri. Liderii PSD au anuntat deja ca vor ca alegerile locale sa fie organizate in luna iunie. Cum Adrian Vestea a dat Primaria pe Consiliul Judetean, in orasul Rasnov vor fi din nou alegeri pentru fotoliul de primar.

In urmatoarea perioada ne vom indrepta atentia asupra alegerilor pentru Primaria Rasnov.Toate sondajele realizate in ultima perioada spun ca postul de primar se indreapta spre Partidul Ecologist Roman”, a conchis consilierul local Daniel Diaconu, presedintele PER Rasnov.

 Presedinte – Diaconu Daniel Nicolae

        Prim-Vicepresedinte – Dascalu Paul
        Secretar General – Tanase Gabriela
    Lista Vicepresedintilor și a membrilor din biroul permanent local:
       1.     Barsan Alexandru
       2.     Cristocea Gabriel
       3.     Bangala Fabian
       4.     Giurgi Romeo
       5.     Soiu Valentin
       6.     Bott Bogdan
       7.     Rudinciuc Daniel
       8.     Capatana Gheorghe
       9.     Runceanu Alexandru
     10.     Borcsa Dionisie
     11.     Voloc Gabriel
     12.     Butnar Mirabela
     13.     Ducar Angela
     14.     Nemesescu Alexandru
     15.     Ștefan Razvan
     16.     Szabo Csaba
   Trezorier al partidului:
      1.     Brezean Ionut

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: