Echipa PSD Brașov rămâne unită indiferent de numele care vin și pleacă din partid

Biroul Permanent Județean al PSD Brașov s-a reunit miercuri, 5 decembrie, pentru a discuta situația generată de plecarea a migrarea a doi deputați la o altă formațiune politică. Rămânem uniți, au confirmat membrii BPJ.

“Am avut o discuție despre decizia foștilor colegi, de a abandona Programul de Guvernare și angajamentele luate în fața alegătorilor, și de a se alătura unui alt partid. Pentru mine acest lucru e o dezamăgire însă după discuțiile cu toți colegii mei din Biroul Permanent Județean va pot asigura ca PSD Brașov e mai puternic decât deciziile individuale și ca rămânem în continuare aceeași echipă puternică. Aceeași echipa concentrată mai degrabă pe construcție și proiecte, decât pe disensiuni, intrigi si jocuri de culise. Este clar pentru toata lumea ca, de fapt, foștii noștri colegi aveau o cu totul altă agendă decât cea a PSD și a electoratului brașovean care le-a acordat votul și încrederea. Am observat ca în ultima perioadă Victor Ponta își tot reevaluează foștii colegi, în funcție de interesele sale de moment. Mă așteptam la mai mult echilibru de la un om cu experiența sa politică. Treaba mea, în calitate de președinte al Organizației PSD Brașov, nu este să mă agăț de lucrurile care acum fac parte din trecut. Treaba mea este să continui construcția pe care am început-o alături de colegii mei”, a declarat președintele PSD Brașov, Marius Dunca.

Vicepreședintele PSD, Roxana Mînzatu susține că, la PSD Brașov, forța partidului nu ține de nume si de funcțiile pe care membrii săi le ocupă, ci de puterea echipei politice și de modul în care fiecare membru este perceput la nivel local, de către cetățeni.

“Cei care ne-au încredințat mandatul de parlamentar au făcut-o pentru ca au crezut si cred în proiectele și viziunea echipei PSD Brașov dar mai ales în capacitatea noastră de a le pune în practică. E evident ca nimeni nu poate realiza aceste proiecte de unul singur, e nevoie să putem lucra în echipă, oricât de grele sunt circumstanțele. Oamenii au avut încredere în abilitatea noastră de a face echipă pentru Brașov, a fost crezul meu și l-am afirmat mereu. Așa încât voi rămâne alături de colegii mei așa cum am făcut- o si pana acum”, a adăugat Roxana Mînzatu.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: