Echipa de handbal Corona Brașov a avut meci cu HC Zalău

Echipa de handbal Corona Brașov a întâlnit vineri, 23 iulie, la Cheile Grădiștei, formația HC Zalău.

Seria de jocuri de pregătire a continuat cu înfruntarea cu o altă oponentă de primă ligă. De data aceasta, cu formația HC Zalău, una dintre cele mai respectate din România, cu numeroase participări în cupele europene.

La finalul celor trei reprize, echipa din Zalău a fost câștigătoare, cu scorul de 46-31 (16-9; 14-12; 16-10).

Tehnicianul echipei Corona Brașov, Alin Bondar, a apreciat jocul elevelor sale: ”Sunt mulțumit de jocul fetelor, chiar și de foarte multe momente de joc. Diferența de scor s-a făcut de fiecare dată spre finalul reprizelor și atunci și-a spus cuvântul diferența de putere fizică și experiență”.

Antrenorul brașovean a subliniat faptul că cele două partide-test susținute în ultimele zile la Cheile Grădiștei sunt foarte importante pentru pregătirea jucătoarelor și pentru creșterea încrederii în forțele proprii. Multe dintre jucătoare sunt foarte tinere, este nevoie încă de lucru pe partea mentală, dar au demonstrat că fac față adversarilor de primă ligă.

Antrenorul Coronei a introdus în joc, din nou, trei garnituri diferite, în care au evoluat toate jucătoarele din lot, mai puțin Ana-Maria Văcăriu și Diana Diaconu, care au fost menajate însă contra HC Zalău.

Pentru CSM Corona Brașov au marcat:  Raissa  Marin 7 goluri; Monica Bărăbaș 5; Cristina Iordachi 5; Carla Lăcătuș 5; Jelena Terzic 4; Sarah Darie 2; Valentina Soreanu 2; Szidonia Ordog 2; Flavia Munteanu 1; Diana Golanu 1.

Următoarele meciuri ale fetelor noastre sunt:

  • CSM Corona Brașov – HC Dunărea Brăila, 29 iulie – Cheile Grădiștei;
  • CSM Corona Brasov – CSM Cetate Deva, 30-31 iulie – Brașov;
  • CSM Corona Brașov – CS Măgura Cisnădie, 13 august – Cisnădie;
  • Știința București – CSM Corona Brașov, 6 august – București;
  • HC Zalău – CSM Corona Brașov, 15-16 august – Zalău;
  • Minaur Baia Mare – CSM Corona Brașov, 17 august – Baia Mare;
  • Turneu Târgu Jiu, în 27-29 august, la care participă echipe din Divizia A.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: