Echipa de baschet U14 a ACS Transilvania s-a calificat la Turneul Final

  • Al doilea an la rând cu prezențe în fazele finale ale campionatelor naționale

 

Echipa de baschet U14 a ACS Transilvania Brașov s-a calificat în Turneul Final al Campionatului Național pentru această categorie de vârstă.

În acest weekend, la sala de sport a Liceului Teoretic “George Moroianu” din Săcele, băieții lui Zeljko Bubanja au învins pe CSM-CSU Oradea (93-53) și pe Lynx Ploiești (67-55), cedând greu, după un meci foarte echilibrat, duelul cu Dan Dacian București (64-66).

Juniorii Transilvaniei se află, astfel, între cele mai bune opt echipe din țară, urmând a lupta pentru o medalie în perioada 9-13 iunie.

În sezonul trecut, aceeași echipă a obținut medalia de bronz în Campionatul Național U13. De altfel, turneul de la Săcele a fost unul extrem de dificil pentru brașoveni, care au avut de înfruntat trei dintre cele mai bune echipe din țară.

“Mergem pentru al doilea an la rând la Turneul Final, ne bucurăm mult pentru acești băieți, care confirmă. Au viitor, iar aceste rezultate le dau încredere. Ne pregătim bine pentru finalul sezonului și vom face totul pentru o medalie, așa cum clubul Transilvania a obișnuit în ultimii ani”, a declarat muntenegreanul Zeljko Bubanja, antrenorul puștilor de la ACS Transilvania Brașov.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: