După ce Transilvania365 i-a atras atenția că își face imagine pe spatele Primăriei Brașov, Allen Coliban a sters din postare sigla USR

Consilierii lui Allen Coliban nu prea s-au descurcat la a da sfaturi de când acesta a intrat primar. Drept dovadă sunt gafele făcute una după alta de echipa de comunicare a primarului în funcție. ”Nicoinprimărie” a fost cea care și-a făcut poze fără mască în instituție, cea care a dat de pământ cu  segmentul cultural din Brașov, când a ieșit în evidență prin comparația cu ”varza murată”, dar și cea care a ieșit în prim-plan mai mult prin pozele și comentariile încărcate pe facebook, de multe ori considerate de brașoveni penibile. Lipsa transparenței a fost o altă problemă semnalată de un jurnalist de la Litera 9.

Ieri, pe pagina de facebook a primarului, a apărut o machetă referitoare la o consultare publică organizată de Primăria Brașov, dar având sigla USR…Aceasta fiind o altă gafă pe partea de comunicare. Pe machetă nu avea ce să caute sigla unui partid politic atâta timp cât consultarea publică era organizată de o instituție publică. După ce Transilvania365 a scris despre tâmpenia pe care au făcut-o cei de la USR, macheta a suferit modificări, iar sigla USR a dispărut.

Și săptămâna trecută, pe pagina de facebook a primarului, a apărut o poză ce reprezenta o vizită în teren efectuată împreună cu viceprimarul și alți consilieri locali. Deși era firesc ca informația să apară pe căile de comunicare ale Primăriei Brașov, pentru că această instituție îl plătește pe Coliban, iar vizita era realizată pe timpul și pe banii statului, oamenii săi au postat pe pagina sa personală, total imoral și lipsit de etică.

Cât despre rezultatele la alegerile parlamentare, câștigător la procente este USR, dar la mandate este PSD care a reușit să trimită în Parlament 2 senatori, lucru pe care USR nu a reușit, cu toate că a câștigat la locale Municipiul Brașov. În concluzie, nici aici nu au rupt gura târgului oamenii care s-au ocupat de imagine și campanie.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: