După ce au băgat deja curse în zona metropolitană, primarul vrea un studiu de oportunitate…

Primaria Brasov se joaca de-a transportul metropolitan. Dupa ce s-au bagat deja curse spre zona metropolitana cum ar fi de exemplu ruta spre Cristian, primarul George Scripcaru a initiat un proiect de hotarare privind aprobarea unui ”studiu de oportunitate pentru extinderea serviciului public de transport”. Cu alte cuvinte, primarul a dat drumul la transport fără sa se bazeze pe ceva concret. Vrea sa faca acum ce ar fi trebuit sa realizeze in urma cu multi ani.

Ca el nu a fost in stare nu e o problema, dar mai exista o agentie cu 4 DIRECTORI care incaseaza salarii frumusele tocmai pentru a dezvolta zona metropolitana. Numai ca, angajatii de acolo se pare ca mai mult hiberneaza decat realizeaza proiecte. Anual, orașul și județul ar trebui sa zbarnaie de proiecte, numai ca lucrurile nu prea stau asa. Pe zona de istorie, de reabilitare…orasul Brașov arata cum arata, cu mesaje ”atentie, cad tigle„ pe zona de evenimente culturale au pierdut titlul de Capitala Cultural Europeana…pentru ca s-au prezentat cu o tentativa de proiect…olimpiada a sarit si ea din schema…, dar gasim Agentia Metropolitana ”implicata” la niste targuri mestesugaresti…Sa nu uitam ca pe sub Tampa erau placute cu aplicatii pentru zona turistica…dar obiectivele erau praf…in paragina. Insa, turistul avea placutele…Agentiei Metropolitane. Numai succes pe linie la aceasta agentie.

Proiect de hotărâre privind aprobarea studiului de oportunitate – etapa de extindere a serviciului public de transport în UAT membre ale Asociaţiei Metropolitane pentru Dezvoltare Durabilă a Transportului Public Braşov şi a proiectului Actului aditional nr. 1 la Contractul de delegare nr. 1/2018. Inițiator: Primarul Municipiului Brașov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: