RATBV a dat-o pe desene animate. Afișe cu Mickey Mouse pe mijloacele de transport în comun

Sute de afișe cu unele dintre cele mai îndrăgite personaje de desene animate marca ”Disney” vor oferi sfaturi importante copiiilor, dar nu numai, cu privire la câteva norme de conduită în mijloacele de transport în comun din municipiul Brașov. Afișele, realizate cu ocazia împlinirii a 90 de ani de „nașterea” celebrului Mickey Mouse, vor fi plasate în autobuze, troleibuze și în terminalele RATBV S.A. și reprezintă rezultatul colaborării societății noastre și a Asociației Metropolitane pentru Dezvoltare Durabilă a Transportului Public Brașov cu reprezentanții studiourilor ”Disney”. Afișele conțin mesaje și îndemnuri vizuale către publicul călător cu privire la normele de conduită în mijloacele de transport în comun, respectiv cu privire la vorbitul la telefon, la mâncatul în timpul călătoriei, la transportul bagajelor voluminoase etc. Afișele vor fi postate din această săptămână în toate mijloacele de transport în comun, precum și în terminale și apreciem că vor reprezenta un mod agreabil de însușire a regulilor de conduită în autobuze și troleibuze.

În altă ordine de idei, un nou grup de elevi ai Colegiului de Transporturi Brașov, care beneficiază de sprijin, inclusiv financiar, din partea RATBV S.A. pe parcursul perioadei de școlarizare, vor primi în zilele următoare taloane de intrare gratuită la Grădina Zoologică Brașov. Societatea noastră a primit respectivele taloane în baza protocolului de colaborare existent între cele două instituții reprezentative pentru oraș. Prin grija conducerii Colegiului de Transporturi, căreia îi mulțumim și pe această cale pentru sprijinul acordat, biletele vor fi distribuite elevilor, ca o nouă formă de recunoaștere a eforturilor pe care aceștia le depun la școală sau, atunci când se află în practică, în spațiile de lucru ale RATBV S.A.

RATBV S.A. anunță faptul că au fost finalizate operațiunile de emitere și/sau încărcare a cardurilor de transport gratuit ce se acordă elevilor unităților de învățământ din municipiul Brașov. În aceste condiții, începând din data de 01.11.2018, elevii vor putea călători gratuit cu mijloacele de transport în comun exclusiv pe baza cardurilor. De la aceeași dată elevii nu vor mai putea folosi carnetele de note pentru a efectua călătorii pe raza municipiului Brașov cu autobuzele sau troleibuzele RATBV S.A. Conducerea societății îi roagă pe elevi să valideze cardurile la efectuarea fiecărei călătorii.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: