Dupa 16 ani la conducerea Primăriei Brașov, Scripcaru joacă alba-neagra cu sănătatea brașovenilor

După 4 mandate de Primar, situația spitalelor din Brașov este deosebit de gravă. Condițiile în care sunt tratați pacienții aduc mai mult cu un oraș din lumea a treia, decât cu un oraș ce se vrea de top în Uniunea Europeană.
Promisiunile repetate de campanie făcute în ultimii 16 ani, de Scripcaru, au ocolit Sănătatea ca pe o cenușăreasă a serviciilor publice.
Brusc, la finalul celor 16 ani în fruntea Primăriei, Scripcaru promite marea cu sarea și anunță, grandios, că vrea să facă centre medicale de permanență pentru brașoveni.

Dacă nu ar fi vorba de o promisiune marca Scripcaru, poate că ar mai exista unii brașoveni care să creadă că va face acest proiect.

Dar, dacă nu ar fi anunțat candidatul PSD la Primărie, doctorul Florin Orțan, chiar la lansarea sa în cursa pentru Primăria Brașov că susține și propune implementarea acestei soluții pentru brașoveni și că, împreună cu Marian Rasaliu, candidatul social-democraților la Consiliul Județean, vor extinde aceste centre în tot județul, am fi putut crede că este o idee originală.

Iată că Xeroxul funcționează la Primărie și la PNL, inclusiv tastele CTRL-C și CTRL-V!

După 30 de ani de administratie PNL la Brașov și după tandemul eșuat SCRIPCARU – Veștea, brașovenii nu se bucură de un sistem de sănătate decent, ca să nu zicem performant.

Probabil că 16 ani de Primărie nu îi ajung lui George Scripcaru!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: