Dumitru Flucuș a semnat lista AUR pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis

Deputatul PNL Dumitru Flucuș a semnat lista AUR pentru suspendarea din funcție a lui Klaus Iohannis. Informația a fost confirmată de Dan Vîlceanu, secretarul general al partidului, care a spus că deputatul va fi dat afară din partid., menționează Digi24

Deputatul PNL, Dumitru Flucuș apare pe lista semnatarilor pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis, alături de deputații AUR Lilian Scripnic și Mircia Chelaru.

Potrivit Digi24, Dan Vîlceanu, a confirmat informația și a anunțat miercuri dimineață că Dumitru Flucuș va fi exclus din partid.

„Din câte am înțeles, a semnat și va fi exclus din partid în maximum două săptămâni. (…) În momentul în care ai făcut un asemenea gest, nu ești parlamentar liberal, ești de la AUR, ai aceeași minte ca Georgică Simion și te duci la Georgică Simion”, a declarat Dan Vîlceanu.

George Simion, copreședintele AUR strânge semnături pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis. În cazul în care se vor strânge 156 de semnături și  propunerea de suspendare este aprobată de parlamentari, în cel mult 30 de zile, va avea loc un referendum pentru demiterea președintelui.

Sursa: Digi24

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: