”Dublu standard” la RATBV. USR a fost refuzat pentru o reclamă politică, nu și PNL

O societate controlată de municipalitate folosește ”dublu standard” în relația cu partenerii săi. Este vorba despre RATBV, condusă în prezent de fostul purtător de cuvânt al PNL Brașov, George Cornea. În urmă cu ceva timp, reprezentanții USR Brașov au solicitat societății să deruleze o reclamă pe autobuzele municipalității. Cei de la USR au vrut să promoveze campania ”Fără penali în funcții publice”. Numai că s-au izbit de refuzul celor de la RATBV care au motivat sec că nu se implică în campanii electorale sau lupte politice. Interesant este că reclama nu era deloc deplasată, pur și simplu era o dorință a milioane de români. Cum la Consiliul Local și Consiliul Județean Brașov doar PNL are aleși cercetați sau condamnați, se pote trage multe concluzii.

Suprinzător, zilele trecute mai mulți brașoveni au constatat că în autobuzele municipalității rulează publicitate electorală. Bineînțeles, era vorba despre PNL, nu de USR. Cu alte cuvinte, RATBV folosește dubla măsură. Pentru unii mumă, pentru unii ciumă. Poate ar trebui momâile din Consiliul Local Brașov să mai facă ceva și pentru comunitate și să ia măsuri pentru ca societățile din subordine să aplice aceleași măsuri pentru toți colaboratorii. Sunt prea multe gafe la RATBV, dar nimeni nu spune nimic. Firesc ar fi acum ca reprezentanții USR să-i acționeze în judecată pe cei care au luat această decizie.

Să nu uităm faptul că RATBV este singura societate de transport public din România care a avut pe autobuze reclame la VIDEOCHAT. Asta spune tot despre managementul societății.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: