Acasă Social Dublă crimă în județul Brașov! Mamă și fiică găsite moarte în gospodărie

Dublă crimă în județul Brașov! Mamă și fiică găsite moarte în gospodărie

Scene șocante la Brașov!
Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor.*_

Astfel, în seara zilei de 15 decembrie a.c., în urma primirii unui apel telefonic prin Sistemul Național de Urgență 112, un echipaj de poliție, din cadrul Secției de Poliție Rurală Hoghiz, s-a deplasat de urgență la o adresă situată în localitatea Hoghiz, de unde au fost sesizați despre faptul că o persoană s-ar afla decedată cu arsuri pe corp.

În curtea imobilului polițiști au constatat că aspectele sesizate se confirmă, în sensul că au identificat corpul unei femei decedate, cu multiple arsuri.

De asemenea, într-una dintre camerele locuinței a fost identificată o altă persoană decedată, tot de sex feminin, în vârstă de 25 de ani.

Față de cele constatate de primii polițiști sosiți la fața locului, s-a constituit echipa de cercetare, formată din procuror, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, polițiști specializați din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciul Criminalistic care, sub directa coordonare a procurorului de caz și a comenzii I.P.J. Brașov, s-au dispus și organizat activitățile de cercetare, investigații și audiere, acestea urmând a stabili cu exactitate starea de fapt la finalizarea anchetei și succesiunea producerii evenimentului.

De asemenea, după lămurirea juridică a aspectelor cercetate, vor fi luate și măsurile legale ce se impun, în dosarul penal astfel constituit.