Drumurile din Brașov sunt pline de șoferi drogați

Consumul alcoolului și a drogurilor la volan a devenit un obicei pentru șoferii din Brașov. În mod frecvent, pe străzile din Brașov, polițiștii întâlnesc șoferi care se află sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Doar ieri, 12 iulie 2021 s-au întocmit două dosare penale, în cazul unor tineri de 25, respectiv 33 de ani, care au ieșit pozitivi în urma testării cu aparatul DrugTest.

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 12 iulie 2021, în jurul orei 19.15, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 33 ani, care conducea un autovehicul pe strada Al. I. Cuza din municipiul Brașov.

Procedându-se la testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanței psihoactive în organism.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

 

La data de 12 iulie 2021, în jurul orei 01.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 25 ani, care conducea un autoturism pe bulevardul Eroilor din municipiul Brașov.

La testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanței psihoactive în organism.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care va fi propusă soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: