Drumurile din Brașov pline de bețivani

Nici bine nu s-au relaxat măsurile, că drumurile din județ sunt pline de șoferi în stare de ebrietate.

  • Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

În fapt, la data de 28 mai 2020, în jurul orei 20.30, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 27 ani din județul Bacău, care conducea un autovehicul pe str. Zaharia Stancu din mun. Brașov, jud. Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La  testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,61 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

  • La data de 28 mai 2020, în jurul orei 04.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 65 ani, care conducea un autovehicul pe str. 1 Decembrie 1918 din mun. Făgăraș, jud. Brașov.

Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,41 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: