Acasă Local Dragoș Dumitru va fi ”reconfirmat” consilier județean la doar câteva săptămâni după...

Dragoș Dumitru va fi ”reconfirmat” consilier județean la doar câteva săptămâni după ce a fost înlăturat politic

Dragoș Dumitru revine în Consiliul Județean, dar și în comisia de specialitate nr.3

Consiliul Judeţean Braşov se va întruni marţi, 9 ianuarie 2024, începând cu ora 10:00, într-o şedinţă extraordinară convocată de îndată. Pe ordinea de zi sunt doar două proiecte. Unul dintre acestea se referă la ”reconfirmarea” calității de consilier local și de membru în comisia nr. 3 a lui Dragoș Dumitru(Pro România).

După ce au vrut să-i facă vânt din Consiliul Județean, ”cu forța”, reprezentanții partidelor politice aflate la putere au revenit la sentimente mai bune, mai ales că Tribunalul a fost foarte clar în această privință. De precizat rapiditatea cu care s-a mișcat Instituția Prefectului Județului Brașov (conducere numită politic), mai ales că în cazul altor consilieri județeni, legea s-a aplicat în reluare, chiar și la câțiva ani după pronunțarea instanței. Cu alte cuvinte, dublă măsură…

 

Ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Brașov
09/01/2024
1. Proiect de hotărâre privind utilizarea excedentului anilor precedenți aferent bugetului local, în anul 2024. (Pentru avizare toate comisiile)
2. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Județean Brașov nr. 351/03.11.2020, cu modificările ulterioare, privind organizarea comisiilor de specialitate. (Pentru avizare toate comisiile).

Ordinea de zi este postată pe site-ul Consiliului Judeţean Braşov www.cjbrasov.ro şi poate fi vizualizată aici: https://cjbrasov.ro/ordine_de_zi_plen/sedinta-plen-09-01-2024/

Şedinţa se va desfăşura în format de videoconferinţă pe platforma online zoom şi va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook a instituţiei noastre.