Dragoș David pe făraș. Mai mulți primari din asociație vor să-l schimbe din cauza scandalului cu angajările ”fictive”

Primarii din Asociația de Dezvoltare Intercomunitară se pregătesc să-i facă vânt lui Dragoș David, directorul general de la Agenția Metropolitană Brașov (AMB). Mai precis, aceștia s-au arătat deranjați de jocurile făcute pentru USR de directorul Dragoș David, cel care angajează oameni în instituție pentru ca apoi să-i transfere mai departe primarului Allen Coliban.Adică fără logică, doar pe interese. Sătui de combinații politice și fără să aibă rezultate cu această conducere de la AMB, mai mulți primari vor să-l schimbe de la șefie. Cei 18 membri susțin că, deși sunt în asociație, cei mai mulți dintre ei nu au fost deloc ajutați și susținuți în ultimii ani.
Se pare că Dragoș David nu mai are susținere nici din zona liberală, mai ales după aceste angajări cu direcție spre Primăria Brașov. Drept dovadă că viceprimarul Sebastian Rusu a solicitat mai multe informații privind activitatea acestei agenții. În replică, Dragoș David i-a comentat la postarea de pe facebook.
Stimate coleg, AMB este condusă de un coleg. Te rog să postezi documentul prin care ai solicitat date AMB. Te rog să specifici de câte ori ai fost solicitat de directorul AMB să vă întâlniți și de câte ori ai dat curs. În rest, spor la treabă”, a comentat Dragoș David, la postarea viceprimarului Sebastian Rusu.
Numai că, liberalul nu a înțeles nici acum că nu are nicio importanță dacă o instituție este condusă de ”un coleg” sau de un oarecare, combinațiile cu angajări tot au fost făcute. Nu înseamnă că dacă individul este coleg de partid cu viceprimarul poate să facă ce dorește…
Plus că, Dragos David nu a ieșit de-a lungul timpului cu nimic în evidență. Este un individ care în ultimii ani a stat atârnat numai pe posturi de la stat, mai ales prin Consilii de Administrație.
Reamintim că AMB are statut de Asociaţie de Dezvoltare Intercomunitară, fiind alcătuită din 18 membri : Municipiul Braşov, Consiliul Judeţean Braşov, Municipiul Săcele, Municipiul Codlea, oraşul Râşnov, oraşul Ghimbav, oraşul Predeal, oraşul Zărneşti, comuna Sânpetru, comuna Hărman, comuna Prejmer, comuna Tărlungeni, comuna Bod, comuna Hălchiu, comuna Cristian, comuna Feldioara, comuna Vulcan și comuna Budila.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: