Acasă Social Dragobetele și Mărțișorul se întâlnesc la Coresi Shopping Resort!

Dragobetele și Mărțișorul se întâlnesc la Coresi Shopping Resort!

0

La Coresi Shopping Resort perioada februarie – martie  reprezintă  încă un motiv în plus de a celebra povestea fascinantă a iubirii alături de comunitatea care îndrăgește tradițiile! Suntem recunoscători pentru implicarea de zi de zi a comunității Coresi și pentru că, după aproape 8 ani, suntem în continuare animați de aceeași pasiune pentru bucurie!

 

Primăvara începe să își facă simțită prezența subtil, iar împreună cu ea vin sărbătorile mult așteptate de către doamne , domnișoare și domni: Dragobetele, Mărțișorul și Ziua Internațională a Femeii. Acum, mai mult ca oricând, ne place să ne exprimăm emoțiile și iubirea  și te inspirăm cu o mulțime de cadouri ingenioase pe care le găsești la Târgul Primăverii din Piața cu Copaci!

Sărbătorim sentimentul care unește și reunește oamenii și care creează cele mai frumoase amintiri din cele mai vechi timpuri și până în prezent. Dragostea înseamnă bucurie, zâmbete și oameni generoși. Dragostea nu cunoaște bariera timpului, ne definește pe fiecare dintre noi: copii, tineri, părinți sau bunici și ne provoacă la exercițiul fericirii și al bunătății!

 

Pentru că știm că vrei să surprinzi persoanele speciale din viața ta cu un cadou cât mai frumos, te invităm să te inspiri din oferta comercianților din Piața cu Copaci. Târgul de primăvară Coresi găzduiește ofertele a  treisprezece parteneri  la care veti puteți găsi cele mai frumoase mărțișoare, aranjamente florale, ceaiuri și ciocolată și delicii selecte, produse cosmetice, bijuterii strălucitoare, precum și alte sute de idei de cadouri creative pentru cei dragi.

Obiceiurile străvechi spun că simbolurile primăverii erau oferite nu doar femeilor, dar și copiilor și domnilor, așa că aveți oportunitatea să găsiți cadouri inspirate pentru toți cei dragi. Mai mult, expozanții din cadrul târgului sunt foarte bucuroși să vă ofere sprijin în alegerea cadoului perfect.

Hai să ne vizitezi zilnic, până în data de 8 martie, in intervalul orar 10:00 – 22.00 și să descoperi cele mai atractive și inspirate cadouri pentru Luna Iubirii și Luna Femeii!

 

Pentru mai multe detalii, accesaţi: