Dr. Florin Orțan: Brașovul are nevoie de un buget pentru toate nevoile de dezvoltare ale orașului

Bugetul reprezintă un capitol important și imperios necesar, pe care medicul Florin Orțan, din calitatea sa de candidat la Primăria Municipiului Braşov, îl va susține, alături de echipa sa de profesioniști, candidații la Consiliul Local Brașov.

„Brașovul este un oraș bogat, însă, din păcate, guvernat de o administrație incompetentă. Brașovenii trebuie să știe că 60 de milioane de euro au fost ținuți sub scaunul lui Scripcaru și gestionați complet inutil.
Zilnic vedem imaginea dezastrului administrației liberale – spitale ce stau să cadă, drumuri cârpite, centrul istoric lăsat la voia sorții, lipsa unor programe coerente de gestionare a banului public.” declară Florin Orțan

Candidatul PSD la Primărie susține că Primăria fără baroni va însemna și crearea unei echipe care să direcționeze banii publici în proiecte de dezvoltare pentru creșterea nivelului de trai al cetățenilor.

„Brașovul nostru are <haine mici>. Un buget echilibrat va însemna ca banii să fie direcționați în ordinea priorităților.
Brașovenii se plâng de numărul redus de creșe și grădinițe, de fațadele clădirilor din centrul istoric care stau să cadă, de poluarea aerului, de starea spitalelor și de lipsa asfaltului în cartiere importante. Iată, aici vor trebui investiți cei 60 de milioane de euro! Nu mai putem tolera contracte special dedicate anumitor persoane. E timpul ca Brașovul să se dezvolte, pe măsura sa!” spune medicul Florin Orțan

Articol comandat de Partidul Social Democrat- Organizația Județeană Brașov
CMF: 21200019

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: