Dr. Andreea Moldovan: ” Zilele trecute am avut cazuri când am transferat pacienți de la Terapie Intensivă în alte județe”

Dr. Adreea Moldovan le cere brașovenilor să fie precauți și să ia măsuri pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus. Aceasta susține că au fost cazuri zilele trecute când pacienți internați la Terapie Intensivă în Brașov au fost transferați la spitale din alte județe.

”În ultima perioadă avem o linie constantă de cazuri confirmate.La Brașov am avut însă cazuri zilele trecute când am transferat pacienți de la Terapie Intensivă în alte județe, cum ar fi Sibiul de exemplu.Totuși, în această perioadă avem și o circulație mai mare a populației. Imediat începe școala și aici trebuie să fim atenți și precauți. Și copiii pot fi afectați de această boală. Să nu uităm că cei mici stau în casă cu părinți și bunici. De aceea trebuie să fim și mai precauți. Ar trebui inițiate niște campanii foarte ferme în următoarea perioadă. Noi am fost de la începutul pandemiei în urma unor țări care au avut cazuri multe. De aceea, putem să vedem ce se întâmplă la alții și să luăm măsuri din timp”, a spus Andreea Moldovan, director medical la Spitalul de Boli Infecțioase Brașov.

 

One thought on “Dr. Andreea Moldovan: ” Zilele trecute am avut cazuri când am transferat pacienți de la Terapie Intensivă în alte județe”

  • 14 septembrie 2020 la 10:11
    Permalink

    Doamna face parte din gruparea cioclilor apocaliptici ? 😉

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: