Dr. Alexandru Grigoriu s-a stins din viață. Cum a fost nedreptățit de administrația liberală și cum instanța i-a dat câștig de cauză

Cunoscutul medic brașovean, Ioan Alexandru Grigoriu, s-a stins din viață. Din păcate, în ultimii ani, medicul a fost bătaia de joc a administrației județene. Deși a fost un reputat medic, cu studii în străinătate, un bun specialist, acesta a fost îndepărtat într-un mod urât de la conducerea Spitalului de Neurologie și Psihiatrie, prin jocuri murdare de culise și totul din cauza politicului care a intervenit în sistemul medical.A fost nevoie de intervenția instanțelor de judecată pentru ca brașovenii să afle cum sunt organizate concursurile la Brașov. Consiliul Județean a pierdut procese și a plătit cu bani publici aceste ”derapaje” ale unor angajați slab pregătiți.

Acest aspect a fost scos în evidență inclusiv de medicii din Brașov, care au postat mesaje pe rețelele de socializare. Dacă ar fi comentat jurnaliștii, cu siguranță s-ar fi interpretat, iar liderii PNL ar fi reacționat imediat, dar când spun aceste lucruri medicii, înseamnă că în această zonă există o problemă.

”Asta-seara am aflat cu regret despre trecerea in nefiinta a dr. Ioan Alexandru Grigoriu medic primar psihiatru si doctor in stiinte medicale , om aflat mult timp la conducerea DSP Brasov si SCPN Brasov , chinuit in ultimii ani de o maladie nemiloasa si nedreptatit de administratia liberala ! Dumnezeu sa te odihneasca in pace Alexandre !”, a scris dr. Sorin Iordache, mesaj care a fost preluat și postat pe un grup de whats app și de medicul Alexandru Keresztes.

Din păcate, dr. Girgoriu a plecat dintre noi, dar cu un gust amar. Pentru că publicația Transilvania365 a apreciat tot timpul adevărații profesioniști, publicăm ultima discuție dintre redactorii ziarului și medicul brașovean, care era total dezamăgit de ce a făcut administrația liberală în Brașov.

” sunteti, din pacate, aproape singurul ( Impreuna cu Sebastian ) care mai aveti curajul sa-i atacati..drona aia mai bine o foloseau sa vsda unde se aduna grupurile mari de oameni care incalca legile lor…sau la controlul teraselor…off..e f greu sa-i faci pe oameni sa inteleaga..promisiunile cu spitalul si aeroportul sunt din 2004..si oamenii tot nu s-au trezit…cu aeroportul vad insa ca au avansat..cel putin din postarile lor..dupa 16 ani si 4 mandate PNL..,”.

În mesaj, medicul a făcut referire la Transilvania365 și Newsbv.

 

Știe toată lumea cum s-au organizat concursurile la spitalele din subordinea Consiliului Județean, cum unii au râvnit la postul de manager al instituției, dar apoi s-au mulțumit și cu postul de director economic. Este clar că acolo ceva a fost putred. Așteptăm totuși să vedem și instituții ale statului că intervin și iau măsuri în acest sens, mai ales că lucrurile sunt clare și vizibile. Concursuri organizate special pentru a face loc unor oameni în sistem, transferuri la 1-2 zile, acesta este sistemul bugetar din Brașov, acolo unde politicienii au devenit un fel de Dumnezei pentru locurile de muncă bine plătite. Sau poate sunt părtași și cei din alte instituții de nu au nicio reacție după atâția ani de bătaie de joc…

 

foto: captura youtube

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: