Două unități de învățământ din Brașov au fost închise din cauza coronavirusului. Au intrat în scenariul roșu

Prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii, a convocat astăzi o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în vederea dezbaterii și votării propunerilor – avizate de Direcția de Sănătate Publică Brașov și de Inspectoratul Școlar Județean – de trecere în scenariul roșu de funcționare a Grădiniței cu program normal din localitatea Lunca Câlnicului și a Școlii gimnaziale din localitatea Tărlungeni.

La Grădinița cu program normal din Lunca Câlnicului, motivul este existența a 3 cazuri confirmate de COVID-19 la îngrijitoare și educatoare, iar la Școala gimnazială Tărlungeni – apariția a 7 cazuri de COVID-19 la elevi care provin din două case de copii de pe raza localității.
Cu unanimitate de voturi, membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență au adoptat Hotărârea nr. 23/05.10.2020, ce prevede trecerea Grădiniței cu program normal din Lunca Câlnicului la scenariul roșu până în data de 11.10.2020, și trecerea Școlii gimnaziale din Tărlungeni la scenariul roșu până în data de 18.10.2020.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: