Două turnee finale pentru echipele de la ACS Transilvania Brașov

Consiliile Directoare ale Federației Române de Baschet, respectiv Federației Române de Handbal, au decis ca sezonul 2019-2020 în campionatele de juniori să se încheie cu turnee finale, cu echipele aflate pe locuri calificabile conform clasamentelor actuale.

Astfel, la baschet vor avea loc turnee pentru categoriile U13, U14, U15, U16, U18 și U20, iar la handbal pentru Juniori 1 (U19), Juniori 2 (U17) și Juniori 3 (U15).

ACS Transilvania Brașov va trimite echipe la două dintre aceste competiții, mai exact la baschet masculin U13 și handbal masculin Juniori 3.

Micii baschetbaliști antrenați de muntenegreanul Zeljko Bubanja s-au calificat având o singură înfrângere în cele șapte turnee disputate în acest sezon (14 meciuri) și vor avea ca adversari echipele Dan Dacian București, Laguna București, Lynx Ploiești, Alpha Sport Team Sibiu, U BT Cluj Napoca, Academia de baschet Phoenix Galați și CSS – CSM Târgu Jiu.

De cealaltă parte, handbaliștii lui Titus Donosa se califică din poziția de lideri ai Grupei 3 Valoare și vor lupta pentru o medalie cu CSM București, CS Orășenesc Mizil, CSU Sânnicolau Mare, AC Minaur Baia Mare, LPS Iași, CSM Bacău și CSȘ Craiova.

Atât la baschet cât și la handbal, turneele finale se vor disputa înaintea startului următorului sezon, dacă reglementările legale referitoare la combaterea pandemiei de Covid-19 o vor permite, ca orizont de timp vizându-se finalul lunii august sau începutul lunii septembrie.

 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: