Două licee cunoscute din Brașov vor intra în reparații capitale

Doua unitati de invatamant din Brasov vor intra in reparatii capitale. Este vorba despre corpul A de la Liceul Andrei Muresanu si corp E de la Liceul Teoretic  Johannes Hotersus.  SC. Alpin Construct SRL este firma care va elabora documentatia.
”La inceputul aceste saptamani au fost semnate contractele in vederea elaborarii documentatiilor necesare demararii lucrarilor de reabilitare si reparatii capitale la doua unitati de invatamant: Liceul Andrei Muresanu si Liceul Teoretic Johannes Honterus – corp E”, a spus Sorin Toarcea, purtatorul de cuvant al Primariei Brasov.
Elaborare Documentatie de Avizare a Lucrarilor de Interventie (DALI) si Proiect Tehnic (PT) ,,Reabilitare invelitoare Liceul Andrei Muresanu, corp A (cel din strada Prundului, cu sarpanta).
– firma care va elabora documentatia: S.C. Alpin Construct SRL
– durata: 3 luni
– valoare contract: 17.798 lei + TVA
– obligatii firma: intocmire expertiza tehnica, intocmire DALI, elaborare PT, elaborare Detalii de Executie (DE), asistenta tehnica pe parcursul derularii investitiei.
Elaborare Documentatie de Avizare a Lucrarilor de Interventie (DALI) pentru reparatii capitale (RK) ,, Liceul Teoretic Johannes Hotersus – corp E (corpul de pe str. Poarta Schei)
– firma care va elabora documentatia: S.C. Alpin Construct SRL
– durata: 2 luni
– valoare contract: 41.145 lei + TVA
– obligatii firma: intocmire expertiza tehnica, audit energetic, intocmire DALI, pregatirea documetatiei pentru avize si obtinerea avizelor, antemasuratori.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: