Două autoutilitare care transportau material lemnos fără documente legale, depistate de polițiști în doar 24 de ore

În doar 24 de ore, polițiștii au depistat în trafic două autoutilitare care transportau material lemnos fără documente legale. Materialul lemnos a fost confiscat.

La data de 13 ianuarie 2021, în jurul orei 18.00, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Zărnești au depistat în trafic, pe DN73A, un bărbat, care transporta cu o autoutilitară cantitatea de 2,48 mc material lemnos, esență fag, fără a deține documente legale de proveniență. În cauză, polițiștii au procedat la sancționarea contravențională a tânărului pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 171/2010 și a fost dispusă măsura confiscării cantității de material lemnos, aceasta fiind predată Ocolului Silvic competent.

La data de 13 ianuarie 2021, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila au depistat în trafic un tânăr, în vârstă de 28 ani, care conducea o autoutilitară pe raza localității Șoarș din județul Brașov, transportând cantitatea de 3,75 mc material lemnos, esență stejar. Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că materialul lemnos ar fi fost sustras de pe raza localității Șoarș, județul Brașov. Materialul lemnos a fost confiscat și predat Ocolului Silvic competent. În cauză, a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt de material lemnos”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: