3 dosare penale in doar 10 ore pentru iubitorii licorii lui Bachus

Din ce in ce mai multi soferi iubitori ai licorii lui Bachus pe soselele brasovene.  Acestora li s-au intocmit dosare penale.

La data de 27 august a.c., în jurul orelor 00.20,  un bărbat de 38 de ani, a condus un autoturism pe str. Carpaților, din municipiul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.  La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,82 mg/l alcool pur. Acesta a fost condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.  Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente.

 

La data de 27 august a.c., în jurul orelor 04.00,  un bărbat de 29 ani, a condus un autoturism pe str. Bisericii, din localitatea Vulcan, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,75 mg/l alcool pur. Acesta a fost condus la Spitalul Municipal Codlea pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente.

 

La data de 27 august a.c., în jurul orelor 09.44,  un bărbat de 29 de ani, a condus un autoturism pe DN 13, în localitatea Bunești, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.  La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,41 mg/l alcool pur. Acesta a fost condus la Spitalul Orășenesc Rupea pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente.

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: