Dosare penale pe bandă rulantă pentru șoferii depistați băuți la volan

6 șoferi în stare de ebrietate depistați de polițiștii brașoveni în ultimele 48 de ore.

Din ce în ce mai mulți bețivani pe șoselele din județul Brașov. Șoferii în stare de ebrietate au dat bătăi de cap polițiștilor brașoveni. În doar două zile, 6 persoane oprite în trafic s-au ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe .

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În fapt, la data de 24 august 2020, în jurul orei 17.30, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat în vârstă de 39 ani, care conducea un autoturism pe raza localității Copăcel, județul Brașov.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române, cadrele de poliție au constatat faptul că bărbatul în cauză nu deține permis de conducere, acesta fiindu-i anulat anterior pentru alte abateri la regimul rutier.

Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 1,08 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

La data de 24 august a.c., în jurul orei 02.50, polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov, au oprit în trafic, pentru control, un bărbat care conducea un autoturism pe bdl. 15 Noiembrie din municipiul Brașov.

Conducătorul auto a refuzat testarea din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma prelucrării mostrelor biologice, rezultatul a indicat o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 24 august 2020, în jurul orei 00.50, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 40 ani, care conducea un autoturism pe bdl. 15 Noiembrie din municipiul Brașov.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,67 mg/ l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

La data de 24 august 2020, în jurul orei 07.10, polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 42 ani, care conducea o autoutilitară pe str. Câmpului din Stațiunea Râșnov, județul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,69 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

La data de 24 august 2020, în jurul orei 23.45, polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov au oprit în trafic, pentru control, un bărbat în vârstă de 34 ani, care conducea un autoturism pe str. Vulcanului din Stațiunea Râșnov, județul Brașov.

Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,56 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

La data de 25 august 2020, în jurul orei 02.40, Poliția Municipiului Codlea a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că pe DN1 a avut loc un eveniment rutier.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat care conducea un autoturism pe DN1, la km 187+450m, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe plafon.

În urma impactului nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,61 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: