Dosar penal pentru un brașovean care și-a agresat fizic fosta soție

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “violența în familie”, “lovirea sau alte violențe” și “amenințarea”.

În fapt, la data de 21 aprilie 2020, în jurul orei 21.30, un bărbat din mun. Brașov, jud. Brașov, pe fondul unor discuții contradictorii, ar fi amenințat-o cu acte de violență pe fosta sa soție și ar fi agresat-o fizic.

De asemenea, cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe fosta sa soție și la data de 20 aprilie 2020.

            În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

            În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: