Dosar penal pentru un bărbat care a împușcat doi câini

Un barbat din Dumbravita s-a ales cu dosar penal dupa ce a impuscat doi caini. La data de 24.03.2017, în jurul orei 09.15, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara – Post Poliție Dumbrăvița au fost sesizați, prin apel recepționat în S.N.U.A.U. 112,  cu privire la faptul că, la ieșirea din satul Dumbrăvița, un bărbat a împușcat un câine.

”Polițiștii, însoțiți de un specialist criminalist, s-au deplasat la fața locului, respectiv la ieşire din sat Dumbrăviţa, prin str. Picului, pe un câmp, în extravilanul comunei Dumbrăviţa, în zona numită Calea Pădurii-Crucea de Sus, unde au constatat că  cele sesizate se confirmă, pe câmp fiind găsiţi 2 câini, decedați, la o distanţă de a proximativ 250 metri unul faţă de celălalt, aceştia prezentând urme de plăgi prin împuşcare.

Polițiștii au stabilit că bărbatul, de 42 de ani, este angajat în calitate de paznic de vânătoare în cadrul Fondului Cinegetic 12 Vlădeni, com. Dumbrăviţa, jud. Braşov precum şi faptul că zona unde a avut loc evenimentul se află în perimetrul Fondului Cinegetic 12 Vlădeni”, a spus Gabriela Dinu, purtatorul de cuvant al IPJ Brasov.

Polițiștii au  întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii ” uz de armă făr drept”, urmând ca la finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat cu propuneri corespunzătoare unității de parchet competente.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: