Donație pentru Salvamont Brașov (FOTO)

Serviciul Salvamont Braşov şi-a completat mijloacele de intervenţie cu ajutorul unei donaţii constând într-o sanie tractabilă de snow-mobil de tip ULTRATEC MEDICAL, dotată cu o targă de prim ajutor și prelată contra intemperiilor și un ATV Outlander Max 570 DPS Orange T3 cu troliu (nou, cu RAR-ul făcut și carte de identitate).
Scopul acestei donaţii, în valoare de 34 619,02 lei, este sprijinirea activității specifice de salvare montană.

Donaţia a fost făcută de S.C. EuroNautica Internaţional SRL, firmă care este importatorul și distribuitorul oficial în România si Republica Moldova al produselor BRP* (Bombardier Recreational Products) de peste 10 ani.
,,Aceste două echipamente ne sunt foarte utile în intervenţii, mai ales în acestă perioadă. Numai în cursul zilei de ieri am intervenit în cazul a 10 accidente. Le mulţumesc celor de la Euronautica pentru ajutor, în special domnului Andrei Degeratu, care, după ce a văzut profesionalismul salvamontiştilor de la Braşov, şi-a exprimat dorinţa de a ne sprijini activitatea”, a declarat Sorin Păltânea, directorul Serviciului Public Salvamont.

“Suntem conştienţi că practicarea sporturilor montane precum ski, snowboard, alpinism, mountain-biking, drumeţii, are o doza de risc. EuroNautica vine în întâmpinarea acţiunilor de intervenţie şi salvare pe care Salvamont Poiana Braşov le desfăşoră în cursul întregului an şi oferă, cu titlu de donaţie, o sanie specială, dotată cu targă pentru intervenţii cu snowmobilul, şi un ATV Can-Am Outlander, dotat cu troliu, pentru intervenţii rapide şi eficiente, pentru că orice minut poate salva vieţi”, a declarat Andrei Degeratu, director general EuroNautica.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: