Domnilor de la Compania Apa, să faceți voi baie în această apă care curge la robinet! Pericol si pentru centralele de apartament (VIDEO, FOTO)

Brasovenii care au indraznit sa faca o baie zilele acestea au putut constata cu stupoare ca la robinet le curge mai mult mal decat apa. Desi calitatea apei este indoielnica, cel mai probabil, ”smecherii” de la Compania Apa vor trimite facturi la brasoveni ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Partea proasta este ca pe langa faptul ca apa nu poate fi folosita sub nicio forma pentru spalat avand in vedere cum arata, exista posibilitatea ca aceasta sa afecteze inclusiv centralele  de apartament care se alimenteaza de la reteaua publica. Intrebarea este, cine va plati daca se vor defecta centralele de apartament?

Desi toata lumea vorbeste despre problemele de la Compania Apa, asa cum ne-a obisnuit, ”fratia” de la Consiliul Judetean si Primaria Brasov isi vede probabil mai multe de interesele ei decat de ale comunitatii.

Domnilor, mai sunt si alte probleme in oras decat ”AEROPORTUL” … chiar foarte multe. Poate ca e timpul sa va treziti, sa veniti la munca la program si sa va apucati de treaba, nu sa va bateti joc de functiile pe care le aveti si pentru care incasati sume uriase in momentul de fata. Nu va mai plangeti si treceti la treaba, luati masuri unde lucrurile nu functioneaza!

Brasovenii care au avut de suferit zilele acestea de pe urma managementului defectuos al Companiei Apa pot actiona in judecata compania.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: