Doi tineri retinuti in cazul crimei din imobilul de pe Aurel Vlaicu

În data de 19.01.2018, în jurul orelor 22:34,   Inspectoratul de Poliție al Jud Braşov a fost sesizat prin apel 112, de un bărbat (persoană fără adăpost), cu privire la faptul că în interiorul unui imobil situat în municipiul Braşov, se află  cadavrul unei persoane de sex masculin.

  În urma sesizării a fost constituită echipa operativă complexă formată din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, lucrători din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, specialişti din cadrul Serviciului Criminalistic şi medic legist din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Braşov, care a procedat la efectuarea cercetării la faţa locului constatând că în imobil se află o persoană decedată. În urma verificărilor persoana a fost identificată ca fiind un bărbat de 29 ani , cunoscut ca făcând parte din mediul persoanelor fără adăpost.

Echipe formate din lucrători ai Serviciului de Investigaţii Criminale, Poliției Mun.Brașov- Biroului de Investigaţii Criminale , Secţiile de Poliţie nr.1, 2, 3, 4, 5 Braşov şi o echipă de suport de specialitate din cadrul Direcţiei Operaţiuni Speciale, au procedat la executarea măsurilor de identificare şi imobilizare a 2 persoane ( un bărbat de 23 ani și un minor de 17 ani din jud.Brașov), suspectate de comiterea infracţiunii de ,,omor” care au fost depistate pe raza municipiului Braşov, conduse la sediul I.P.J. Braşov și prezentate procurorului din cadrul Parchetului Tribunalului pentru Minori și Familie.

Cele două persoane au fost reţinute pentru 24 ore şi introduse în cadrul arestul I.P.J. Braşov, urmând ca, în data de 21.01.2018, să fie prezentate Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea Parchetului Tribunalului pentru Minori și Familie Brașov pentru stabilirea în totalitate a circumstanţelor săvârşirii infracţiunii.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: