Doi șoferi filmați în timp ce făceau o ”liniuță” pe un bulevard din Brașov (VIDEO)

Străzile din Brașov au devenit pistă pentru întrecerile între șoferii teribiliștii și inconștienți. Dacă până acum doar se vorbea despre aceste ”liniuțe” organizate pe principalele bulevarde, acum au apărut și imagini.
Inconștiență, teribilism, nesimțire!
Azi noapte/dimineață, ora 3:15, Brașov, B-dul Gării…imagini primite de la un cetățean.(A se viziona obligatoriu cu sonor)!”, au scris pe facebook reprezentanții Federației Asociațiilor de Proprietari din Brașov.
Pe fir au intrat și polițiștii brașoveni care le-au pregătit o surpriză amatorilor de senzații tari.
În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care pot fi observate două autoturisme, ai căror conducători auto ar participa la întreceri neautorizate pe drumurile publice, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov este abilitat să comunice următoarele:

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul Rutier s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări, in rem, în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 339, alin. (2) din Codul Penal, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov”, au spus reprezentanții IPJ Brașov.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: